Roberto Motoren

Pascalstraat 11
7903BJ Hoogeveen

telefoon  06-28435195


Bij Roberto motoren weet u altijd precies waar u aan toe bent met onderhoud, aanpassingen qua optimalisatie en/of pk’s, banden, schadeherstel, etc. U krijgt vooraf een eerlijk serviceadvies, rekening houdend met uw wensen en budget. Vervolgens maken we een transparante prijsopgave. Pas met uw akkoord gaan we aan de slag.
Komen we onverwachts toch nog andere dingen tegen zal dit ook eerst overlegd gaan worden voor wij hier mee aan de slag gaan.
Bij Roberto motoren kun je terecht voor het reguliere onderhoud “volgens het boekje”.
Want zelfs een moderne motor die nooit een klapje mist, moet af en toe de werkplaats in voor het door de fabriek voorgeschreven onderhoudsschema: olie en vloeistoffen verversen, smeerpunten controleren, ketting en banden vervangen, afstellingen controleren, nieuwe bougies, etc.
Roberto motoren voert deze werkzaamheden uit volgens fabrieksvoorschriften en dat geeft je de beste garantie op een lang en zorgeloos motorleven. Onderhoud is behoud.

De werkplaats van Roberto motoren beschikt over hoogwaardig gereedschap en moderne apparatuur om uw motor optimaal te kunnen voorzien van dit onderhoud.

U kunt bij ons o.a terecht voor:

  • Onderhoud/reparatie van alle merken motoren.
  • Schadetaxatie.
  • Schadereparatie, en een goede afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij.
  • Inbouwen van SCM goedgekeurde alarmsystemen en de bijbehorende periodieke keuringen hiervan.                        
  • Verkoop en eventuele montage van accessoires (navigatie, communicatie systemen, ed.).
  • Winterstalling
  • Aankoopkeuringen.
  • Het 35kw maken van uw motor (of verwijdering hiervan).

 

Motoraccessoires/customizing

Ook voor motoraccessoires kun je bij Roberto Motoren terecht. Hoewel er steeds meer categorieën motoren komen, blijven er altijd persoonlijke wensen waaraan de motor niet voldoet. Die kunnen bij Roberto gerealiseerd worden.

Om wat voor motor het ook gaat, met de juiste accessoires geeft u uw motor een persoonlijke touch en wordt uw motor een uniek exemplaar. Inbouw van LED- verlichting of xenonlampen, navigatie- en alarmsystemen, koffersets, zwaardere of kortere schokbrekers, verlaagde buddyseats, windschermen, verhogen of verlagen van de motor, meer chroom, wiel striping,wrappen alles is mogelijk.

 

Haal- en brengservice

Niet iedereen is in de gelegenheid om zijn of haar motor zelf te brengen of op te halen. Geen probleem met de haal -en brengservice van Roberto. Bij een servicebeurt of reparatie komt Roberto je motor gratis* ophalen en weer terugbrengen. Gemak dient de mens!

*Tot een straal van 15 km rondom Hoogeveen. Daarbuiten wordt € 0,50 per km. berekend.

 

Roberto Motoren

Pascalstraat 11
7903 BJ Hoogeveen

E-MAIL

info@robertomotoren.nl

Telefoon

06-28435195

Copyright © 2021, Roberto Motoren. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu