Roberto Motoren

Pascalstraat 11
7903BJ Hoogeveen

telefoon  06-28435195


Steeds meer motorrijders kopen hun motorfiets rechtstreeks bij een andere particulier en komen dus niet “als vanzelf” terecht op het adres waar ze hun motor kunnen laten onderhouden of repareren.

Die motorrijders vinden bij Roberto precies wat ze zoeken. Een ervaren motortechnicus die motoren van elk merk degelijk en betaalbaar onderhoud en repareert.  Niemand wil “teveel” betalen, maar geen enkele motorrijder zit te wachten op “half werk”.  Bij Roberto staat veiligheid voorop en deskundig onderhoud en reparatie is daarbij een eerste vereiste.

 

Bandenservice


Banden zijn misschien wel de belangrijkste motoronderdelen. In vergelijking met een auto heb je maar twee bescheiden stukjes rubber die het wegdek raken, dus daar worden hoge eisen aan gesteld.

Het is erg belangrijk om ze op de juiste spanning te houden, dus regelmatig controleren verdient aanbeveling. Ook de profieldiepte mag niet onder de 2,5 mm komen. Wanneer uw motor aan nieuwe banden toe is dan kun je nergens beter terecht dan bij een echte motorspecialist.

Roberto weet welk merk, maat en type band het beste bij je motor of rijgedrag past en beschikt over de juiste apparatuur en kennis om je motor van de juiste banden te voorzien. Goed gebalanceerd en uitgelijnd. En altijd scherp geprijsd!

 

Schadeherstel


Zelfs wanneer de motor alleen maar omvalt,  kan er al een aanzienlijk schade ontstaan en dan hebben we het nog niet eens over de gevolgen van een serieuze schuiver. Het wordt pas een echte ramp wanneer de schade niet perfect wordt gerepareerd.

Roberto heeft de expertise in huis om elk schadegeval naar volle tevredenheid te herstellen en verlost je van alle bijkomende rompslomp.

Uw motor halen en brengen, contact met de verzekeringsexpert, spuiter, etc. Een ongeluk op zich is al vervelend genoeg, laat de afhandeling en het schadeherstel aan uw motorspecialist over!

Texa Diagnose specialist

Uitlezen/storing of onderhoud reset van motorfietsen! Ook ventielen/wielsensoren/tpms inleren en/of resetten is vanaf nu mogelijk bij Roberto Motoren!

 

 

Roberto Motoren

Pascalstraat 11
7903 BJ Hoogeveen

E-MAIL

info@robertomotoren.nl

Telefoon

06-28435195

Copyright © 2021, Roberto Motoren. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu